CELULITA
Celulita afectează o anumită structură a pielii şi anume stratul de ţesut conjunctiv. Printre celulele ţesutului conjunctiv se pot găsi şi celule grăsoase, grupate, sub formă de ciorchine. Ciorchinele sunt
înconjurate de rosturi care le despart, iar acestea, împreună, formează un sistem celular. Dacă acest sistem devine supraîncărcat cu celule grăsoase crescute în volum, substanţe nocive acumulate şi
fluide care stagnează, se vor forma mici proeminenţe, care după un timp vor deveni tot mai vizibile.
   Problema însă nu este pur estetică: celulele grăsoase devenite mai voluminoase vor exercita o presiune asupra vaselor sanguine şi limfatice, motiv pentru care vor apărea tulburări de circulaţie şi încetinirea proceselor metabolice (considerente pentru care, în general, pielea cu celulită este mai rece la atingere).


Celulita are trei stadii:
  1. când micile gropiţe pot fi sesizate doar dacă se strânge uşor pielea
  2. când pielea este încă normală la atingere, în poziţia culcată, dar cu modificări deja vizibile la poziţia stând în picioare
  3. când micile gropiţe sunt vizibile atât în poziţie culcată, cât şi în picioare.
Obţinerea unor rezultate pozitive în combaterea celulitei are la bază trei principii:
    Consumarea unei cantităţi corespunzătoare de lichide: consumul a 2,5 l de lichide zilnic este indispensabil chiar şi în condiţii normale, iar în cazul problemei existente se recomandă consumul a cel puţin 3 l de lichide zilnic. Trebuie evitat consumul băuturilor cu conţinut de cofeină şi alcool, precum şi al băuturilor care conţin zahăr. O soluţie excelentă o reprezintă, de exemplu, apa ionizată alcalină, care ajută la alcalinizarea organismului, ceea ce are un rol important în lupta împotriva celulitei.
   Un stil de viaţă activ are un rol cheie în lupta împotriva celulitei. Cu cât este mai mare masa musculară şi mai mică cea de grăsime, cu atât mai mult se reduce celulita.
    Pentru dispariţia celulitei de gradul doi şi trei, este indispensabilă şi utilizarea unor tratamente externe, care desigur că accelerează şi dispariţia celulitei de gradul I.
   Deci, este nevoie de un tratament extern-intern eficient, şi aici nu putem face compromisuri. CaliVita International a reprezentat întotdeauna acest sistem de valori. şi în prezent, printre produsele noastre se pot găsi mai multe suplimente (de ex. Liquid Chlorophyll, Green Care) care pot fi adjuvante excelente în curele anticelulitice.
    Crema CaliVita C-Rx — pentru o piele strălucitoare, netedă începând de acum, gama noastră de produse se completează cu un produs deosebit de util, care contribuie la obţinerea unei pieli tinere, fără „gropiţe”. Am dori să vă prezentăm cea mai nouă realizare CaliVita, crema C-Rx, crema pentru o piele strălucitoare, netedă.
   Substanţele active din crema CaliVita denumită C-Rx, ajută la menţinerea frumuseţii pielii şi elasticităţii acesteia. Ceaiul verde este un antioxidant deosebit, care protejează celulele pielii de acţiunea radicalilor liberi.
    Extractele de cătină şi primulă îngrijesc pielea, conferind acesteia o senzaţie plăcută pe o perioadă îndelungată.
   Bisabolul din compoziţia cremei are efect calmant, iar provitamina B5 (D-pantenolul) are efect regenerator, contribuind la menţinerea pielii catifelate şi moi. Preţioasele extracte de rozmarin şi ghimbir stimulează circulaţia, ceea ce ajută la eliminarea substanţelor nocive.
   Folosiţi crema de două ori pe zi (dimineaţa şi seara), dacă este posibil după duş ! Masaţi bine pe zona cu probleme; astfel, stimulaţi absorbţia şi circulaţia. înainte de aplicare se recomandă alternarea duşurilor calde-reci, şi se recomandă spălarea zonei respective cu un burete mai dur. Folosirea saunei sau infrasaunei contribuie, de asemenea, în mare măsură la creşterea eficienţei cremei. La fel ca pentru obţinerea oricărui rezultat de durată, şi pentru eliminarea celulitei este nevoie de hotărâre şi perseverenţă.
  Pe lângă un mod de viaţă adecvat şi tratament extern, procesul poate dura cel puţin trei-şase luni. Nu trebuie să uităm că în cazul existenţei unei predispoziţii, este nevoie şi de un tratament de menţinere

COMANDA ACUM ! http://cumparazi.mycali.biz/