URX este primul produs CALIVITA care tine sanatatea rinichilor si a tractului urinar „SUB” CONTROL!
Rinichii, uretrele (cele doua canale ce leaga rinichii de vezica urinara), vezica urinara si uretra formeaza tractul urinar. Cand nu ne imbracam adecvat conditiilor atmosferice, cand stam o perioada indelungata pe o suprafata rece sau intr-o incapere friguroasa, temperatura corporala scade, circulatia sangelui devine mai dificila si prin urmare agentii patogeni pot coloniza cu usurinta tractul urinar. Un aport scazut de lichide poate agrava problemele, de asemena si retentia de urina, un obicei nesanatos intalnit din pacata la multe persoane.
URX este primul produs CALIVITA  care tine sanatatea rinichilor si a tractului urinar „SUB” CONTROL!
Produsul URX contine un complex de ingrediente benefice printre care: merisor (cranberry), urzica, buchu, nasturel, strugurii ursului, D-manoza si Vitamina C. Selectia acestor componente a fsot precedata de o cercetare foarte minituasa in care principalul obiectiv a fost mentinerea sanatatii tractului urinar.
Un flacon de URX contine 60 de tablete. Se administreaza 2-4 tabelete zilnic sau conform recomandarilor.
Ca rezultat al unor cercetari detaliate, cercetatorii CaliVita au combinat urmatoarele ingrediente:
- Merisorul
Merisorul impiedica acumularea de agenti patogeni in tractul urinar, poate influenta benefic pH-ul urinei, ajutand la mentinerea sanatatii tractului urinar. Merisorul nu are numai proprietati antiadezive, ci inhiba si rezistenta bacteriilor. 
- D-manoza
Moleculele de D-manoza pot lega bacteria E. coli, ceea ce poate ajuta la eliminarea acesteia din tractul urinar. D-manoza ajuta la eliminarea bacteriilor fara a omori nici macar o singura bacterie, daunatoare sau benefica organismului, deci nu distruge nici milioanele de bacterii „prietenoase” din tractul gastro-intestinal.
- Urzica
Urzica datorita efectelor sale diuretice contribuie la mentinerea sanatatii rinichilor si la functionarea normala a tractului urinar inferior. Frunzele de urzica au efect antidiuretic. Ajuta organismul sa elimine acidul uric si bacteriile cauzatoare de infectii urinare.
- Nasturelul
Nasturelul (Nasturtium Officinale) contine cantitati mari de glucozinolat, fosfati, iod, fier, vitamina C si uleiuri volatile. Este eficient in infectiile bacteriene, mai ales cele care afecteaza pielea si tractul urinar.
- Buchu
Frunzele de Buchu au o istorie indelungata in utilizarea lor ca dezinfectant urinar si diuretic natural. Buchu a fost utilizat in infectii si inflamatii ale tractului urinar, precum si in inflamatiile prostatei. Frunzele plantei Buchu contin 1-3,5 % uleiuri volatile si flavonoide. Actiunea antiseptica asupra tracului urinar se datoreaza tocmai acestor uleiuri volatile, principalul fiind monoterpen disofenolul.
- Strugurii ursului
Planta numita strugurii ursului (Uva ursi) are o traditie indelungata in utilizarea ei in cazuri de infectii urinare. Este utilizata ca astringent, ca un diuretic mediu si pentru efectele sale benefice in infectiile urinare. Principala substanta din Uva ursi este glicozid arbutina care reprezinta 10% din greutatea plantei. Hidrochinona si metilarbutina derivate din aceasta substanta sunt agenti antibacterieni puternici. Uva ursi, desi este deseori promovata ca diuretic, serveste mai degraba ca un antiseptic urinar. Dupa ce hidrochinona si metilarbutina sunt absorbite in tractul intestinal, se leaga de alti compusi  din urina (daca urina este alcalina) formand alte doua substante chimice care omoara sau inhiba bacteriile din tractul urinar. In Germania, Uva ursi este aprobata ca antiseptic urinar.
- Vitamina C obtinuta din citrice are numeroase proprietati benefice binecunoscute. In acest caz, contribuie la indepartarea infectiei prin acidificarea urinei, creand astfel un mediu care inhiba dezvoltarea bacteriilor. Vitamina C lupta impotriva infectiilor urinare si prin fortificarea generala a sistemului imunitar.
Toate aceste ingrediente active sunt completate de efectele benefice ale vitaminei C si ale celorlalte plante din compozitei, nasturel, buchu, strugurii ursului.
si astfel a fost creat PRIMUL PRODUS CaliVita care ofera O PROTECTIE COMPLEXA A TRACTULUI URINAR SI RINICHILOR

Cui se recomandă URX?

Tuturor celor care
... sunt susceptibili la raceli...
... frecventeaza bazinele de inot sau strandurile...
... nu se imbraca adecvat in anotimpul rece...
... nu beau suficienta apa...
... considera ca protectia tractului urinar este foarte importanta!
Există situaţii în viaţa de zi cu zi când trebuie să acordăm o atenţie sporită TRACTULUI URINAR…
... când mergem pe o suprafaţă rece...
... când nu ştim cum e vremea afară...
... când aşteptăm prea mult să mergem la WC (chiar dacă nu vrem lucrul ăsta)...

Mod de folosire URX

Un flacon de URX contine 60 de tablete. Se administreaza 2-4 tabelete de URX zilnic sau conform recomandarilor.

Continut URX

O tableta de URX contine:
- D-manoză ● 150 mg
- Extract din fructe de merişor ● 100 mg  (std. 30% polifenoli)
- Vitamina C ● 20 mg
- Extract din frunze de năsturel 4:1 ● 17 mg
- Extract din frunze de urzică ● 100 mg (std. 1% acid silicic)
- Extract din frunze de buchu 4:1 ● 30 mg
- Extract din frunze de strugurii ursului 4:1 ● 100 mg

COMANDA ACUM ! http://cumparazi.mycali.biz/