Fumătorii activi sunt, de fapt, dependenţi.Ştiaţi că jumătate dintre fumători decedează din cauza efectelor negative ale fumatului?
Aceasta înseamnă aproape 5,5 milioane de vieţi pe an, plus încă 600.000 de persoane care sunt victime ale fumatului pasiv. Cu puţin ajutor, aceste vieţi ar putea fi salvate şi moartea celor dragi nouă ar putea fi prevenită. În ciuda tuturor acestor lucruri, numărul de fumători este în continuă creştere la nivel mondial, iar numărul victimelor fumatului va ajunge la 8 milioane până în 2050, conform celor mai recente estimări.
Fumătorii activi sunt, de fapt, dependenţi.
Nicotina, care este un alcaloid de origine vegetală, poate avea, pe termen scurt, un efect benefic asupra organismului, dacă este consumată în doză redusă; însă fumul şi catranul inhalat, împreună cu substanţele carcinogene pe care le conţin şi cu monoxidul de carbon, au un efect devastator, care micşorează simţitor efectele pozitive ale nicotinei. Haideţi să îi încurajăm pe fumătorii din jurul nostru sau chiar pe noi înşine să ne lăsăm de fumat şi să le sprijinim efortul, chiar dacă eşuează prima sau a doua oară. Până atunci, să încercăm să reducem efectele negative ale fumatului.
Smokerade: protecţie antioxidantă complexă pentru fumători
Produsul Smokerade a fost conceput special pentru fumători; acesta conţine substanţe active care oferă un sprijin specific celulelor pentru a le proteja de radicalii liberi generaţi în timpul fumatului.
Conform studiilor, „duoul” ardei roşu şi ceai verde poate reduce eficient şi sinergic stresul oxidativ atât în celulele canceroase, cât şi în cele non-canceroase. Se pare că, pe viitor, vitamina C poate juca un rol şi mai important în protejarea sănătăţii fumătorilor, aceasta nefiind doar un simplu antioxidant. Pe baza unui experiment recent pe cobai, vitamina C s-a dovedit capabilă să reducă stresul oxidativ cauzat de fumat, precum şi gradul de emfizem pulmonar. Aceasta ar putea reprezenta o descoperire extraordinară, ţinând cont de faptul că, pe lângă cancerul de plămâni, emfizemul şi COPD (boala pulmonară obstructivă cronică) reprezintă o ameninţare enormă la adresa fumătorilor.
În plus, Smokerade mai conţine şi vitamina E, zinc şi seleniu, care protejează împotriva stresului oxidativ ridicat, precum şi coenzima Q10, pentru a compensa nivelul scăzut al acestei substanţe înregistrat la fumători.
Usturoi pentru prevenirea cancerului de plămâni
Cu toate că usturoiul joacă deja un rol important în reducerea efectelor negative ale fumatului asupra sistemului cardiovascular, un studiu senzaţional, recent publicat, ne demonstrează că folosirea sa este recomandată tuturor fumătorilor.
Experimentul care stă la baza acestui studiu, care s-a desfăşurat pe o perioadă de trei ani şi la care au participat aproape 6.000 de persoane, a indicat existenţa unei strânse legături între consumul de usturoi şi reducerea riscului de cancer pulmonar; mai mult, acest efect a depins de doza administrată, în cazul consumului de usturoi, cel puţin de două ori pe zi.
Dacă doriţi să evitaţi efectele neplăcute ale consumului de usturoi proaspăt, alegeţi Garlic Caps, care vă ajută să evitaţi respiraţia urât mirositoare.
Cereţi sfatul doctorului sau farmacistului pentru a vă lăsa de fumat sau vizitaţi site-urile de specialitate.
În cazul în care consideraţi că fumaţi atât de mult încât aveţi nevoie de o suplimentare crescută cu vitamina C, alegeţi oricare dintre produsele noastre cu vitamina C ca adjuvant.
Puteţi opta pentru C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids, C 500 sau C 1000 Plus, iar tehnologia eliberării prelungite vă va asigura furnizarea de vitamina C pe durata întregii zile.
Atenţie!
Garlic Caps: Produsele care conţin usturoi trebuie întotdeauna administrate cu multă apă sau suc de fructe. Dacă aveţi probleme de coagulare sau vă pregătiţi de operaţie, cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul produselor
cu usturoi. Persoanele alergice la usturoi şi/sau cele sensibile la orice substanţă activă a plantelor din familia Liliaceace trebuie să evite acest produs. Femeile care alăptează trebuie să ţină cont de faptul că unele componente
ale usturoiului se pot elimina prin lapte.
C 300 Plus with Rose Hips and Bioflavonoids, C 500, C 1000 Plus: Vitamina C este termo- şi fotosensibilă, lucru care trebuie luat în considerare la depozitarea produsului. Dacă aţi suferit de calculi renali, cereţi sfatul medicului
înainte de a începe consumul produsului. Un consum excesiv de bioflavonoide poate cauza diaree.

COMANDA AICI