Vitamine pentru înfrumuseţare Beauty Formula (90 tablete)În ziua de azi, frumuseţea fizică  a devenit practic o necesitate. Se pune din ce în ce mai mult accentul pe aspectul fizic decât pe multe alte calităţi pe care le poate avea o persoană. Un aspect îngrijit a devenit un criteriu important pentru obţinerea succesului, atât în domeniul profesional, cât şi cel personal. Faţa noastră este probabil primul lucru la care se uită cei din jur, iar părul şi unghiile îngrijite contribuie şi ele la prima impresie pe care oamenii şi-o formează despre noi. Deci, este firesc să acordăm o importanţă deosebită îngrijirii acestora.
Pentru cine recomandăm ?
Beauty Formula de CaliVita asigură substanţele active necesare pentru menţinerea sănătăţii pielii, părului şi unghiilor. Din compoziţia produsului fac parte: colagenul hidrolizat, L-metionina, extracte de plante, vitamine şi minerale.
Colagenul este o substanţă cu rol important în menţinerea sănătăţii organismului. Este necesar pentru elasticitatea şi regenerarea pielii. Este, de asemenea, necesar pentru cartilaje şi oase. Ca un component al ţesutului conjunctiv, ajută la menţinerea sănătăţii şi fermităţii pielii. Colagenul hidrolizat este uşor digerabil şi vital atunci când organismul este sărac în colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, organismul nostru produce tot mai puţin colagen, acesta fiind motivul pentru care pielea devine tot mai zbârcită. Colagenul, împreună cu vitaminele şi mineralele, menţin pielea mai fermă, hidratată şi îi conferă un aspect mai tânăr şi mai sănătos.
L-metionina şi cisteina tonifiază pielea şi îi conferă elasticitate, dar sunt importanţi şi pentru producerea keratinei, care reprezintă 95% din structura firului de păr.
Coada calului conţine minerale care sunt de ajutor în cazul unghiilor slabe şi friabile, în timp ce urzica hrăneşte rădăcina părului, conferindu-i rezistenţă şi frumuseţe.
Siliciul contribuie la menţinerea elasticităţii pielii, la creşterea rezistenţei unghiilor şi a părului.
Colina este implicată în numeroase funcţii importante ale organismului, deci nu este de mirare că are un rol important şi în aspectul sănătos al pielii, conferindu-i elasticitate.
Vitamina C participă la sinteza colagenului, netezeşte ridurile pielii. Este importantă pentru circulaţia sanguină, asigurând creşterea părului, menţinerea culorii şi rezistenţei acestuia şi împiedicând despicarea vârfurilor părului.
Niacina contribuie, de asemenea, la sănătatea pielii, unghiilor şi părului, influenţând creşterea acestuia.
Vitamina B6 participă la metabolismul proteic, iar vitamina B12 la procesele energetice din organism şi, împreună cu vitamina B2,sunt importante pentru menţinerea unei bune circulaţii sanguine şi menţinerea structurii sănătoase a pielii, părului şi unghiilor.
Vitamina A asigură un scalp sănătos, are efecte benefice în cazul unghiilor friabile şi în acnee.
Iodul favorizează arderea grăsimilor, stimulează creşterea şi menţine sănătatea părului, unghiilor, pielii şi dinţilor.
Mineralele din compoziţia produsului, zincul şi cuprul, asigură nu doar buna funcţionare a sistemului imunitar, ci şi sănătatea pielii, păstrarea pigmentaţiei pielii şi părului.
Utilizarea produsului Beauty Formula conferă un aspect general mai sănătos, păr mai strălucitor, o piele cu un plus de prospeţime şi fermitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
COMANDA ACUM !  http://cumparazi.mycali.biz/
 O tabletă Beauty Formula conţine:

Colagen hidrolizat
100 mg
L-metionina
100 mg
Extract de coada calului
90 mg
L-cisteina
77 mg
Extract de urzica
40 mg
Siliciu
40 mcg
Colina
30 mg
Vitamina C
30 mg
Niacina
30 mg
Vitamina B 6
10 mg
Zinc
10 mg
Vitamina B2
5 mg
Cupru
2 mg
Vitamina A
750 mg
Iod
50 mcg
Vitamina B12
10 mcg