Miere de ManukaGama Raw de Miere de Manuka

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de Manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator. Aceasta miere contine enzime vii, nu prezinta reziduuri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Atunci cand alegeti o miere de Manuka, cititi eticheta si daca vedeti Raw atunci beneficiati de MAI MULT!

Provenind dintr-un loc unde apicultorii vorbesc cu albinele proprii si isi fac timp sa inteleaga natura cu toata bogatia ei, produsele Wederspoon beneficiaza de o apreciere generala in randul consumatorilor sai, datorita calitatii exceptionale si consistentei sale.

Toata mierile de Manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul), deoarece producatorul nu este de acord cu practicele neetice, acestea nefiind in armonie cu tot ce este natural si bun.

Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelului de potential benefic al mierii Wedderspoon, fiecare serie de miere de Manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

Avantajele mierii de Manuka Wedderspoon

- 100% RAW

- sunt produse in Noua Zeelanda nepasteurizate, fine si cremoase

- nu contin reziduuri chimice

- nu contin antibiotice si organisme modificate genetic (GMO)

- nivelul activ din miere a fost obtinut exclusiv pe cale naturala

- stupurile sunt facute din materiale care nu dauneaza mediului inconjurator

- ambalajele nu contin substante BPA

- fiecare borcan este inregistrat, putand fi detectata „istoria” incepand de la apicultor

- este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Produs cu 3 stele ( punctaj maxim) obtinut in August 2014 la Great Taste Awards - Marea Britanie

Explicatii despre mierile de Manuka Wedderspoon
Apicultorii producatori ai mierii Wedderspoon folosesc practici de munca intensa si atent sustinuta, astfel incat sa fie si sustenabila in timp tocmai pentru a putea asigura sanatatea albinelor, a stupului si a mentine si creste numarul albinelor lucratoare.
Albinele lor nu sunt hranite cu zahar (asa cum se mai practica in Indonezia sau China) pentru a putea inlocui mierea pierduta in urma colectarii din stup. Pe parcursul iernii, albinele sunt coborate din zonele montane spre campii, iar apicultorii hranesc albinele cu 2-3 rame cu miere. Albinele sunt hranite cu mierea organica, asigurandu-se astfel producerea continua de miere organica certificata.

Toate mierile Wedderspoon sunt raw insemnand ca nu au fost procesate in nici un fel. Mierile ating in mod natural o temperatura de 42 de grade Celsius, aceasta fiind temperatura medie dintr-un stup cu albine lucratoare. Mierile RAW arata ca enzimele naturale ale albinelor, antioxidantii, vitaminele si mineralele, precum si gradul de activitate naturala raman prezente in produs nealterate, intacte si nu sunt distruse pe parcursul ambalarii si prelucrarii. Toate tipurile de miere Wedderspoon sunt riguros testate pentru a se asigura ca nu vor contine nicioadata urme de antibiotice si reziduuri chimice.
S-a descoperit ca mierea de Manuka are calitati antibacteriene mai mult decat restul tipurilor de miere. Aceasta activitate antibacteriana este masurata in laborator si ii sunt atribuite numere care indica gradul de putere.
Spre exemplu: Mierea de Manuka Activa16+ contine un echivalent de 16% solutie antiseptica. Aceasta activitate este stabila in conditii normale de temperatura si umiditate si o data inceputa nu va inceta.

Wedderspoon testeaza in mod independent fiecare serie de miere intr-un laborator acreditat din Noua Zeelanda, pentru a-i putea determina activitatea.

Comanda AICI