BIOHARMONEXUL
CE ESTE BIOHARMONEXUL
Un dispozitiv electronic care emite un câmp electromagnetic pulsatil, de intensitate foarte scăzută.
CUM FUNCŢIONEAZĂ?
Cu ajutorul bateriilor interne, aparatul emite un câmp electromagnetic de frecvenţă scăzută (1 Hz-100 KHz). Tiparul emisiilor electromagnetice variază în funcţie de cele 25 de programe ale aparatului, pe care le puteţi vizualiza în meniul PROGRAME (vezi Secţiunea 5 din Manualul de utilizare). Deoarece intensitatea semnalelor emise de aparatul BioHarmonex este foarte scăzută, dispozitivul poate fi utilizat fără probleme de toate grupele de vârstă, indiferent de starea de sănătate.
Recomandari in tratare, ameliorare, remediu naturist pentru urmatoarele boli si afectiuni:
Programele BIOHARMONEXULUI
BioHarmonex® are 25 de programe; fiecare program are mai multe subprograme. Fiecare program durează aproximativ 25-30 de minute și creează rezonanţă într-o rază de acţiune de 1,5 m. Majoritatea programelor pot fi folosite de mai multe ori pe zi.
COPII
Metabolismul copiilor este unul specific, datorită modificărilor, creșterii și dezvoltării rapide ale organismului. Programul sprijină exact aceste aspecte.
IMUNITAR
Vibraţiile programului au fost concepute pentru a se armoniza perfect cu sistemul imunitar. Poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi Copii, Întinerire, Relaxare, Nervi, Bioritm și Meridian.
ÎNTINERIRE
Vibraţiile programului au fost concepute pentru a sprijini sistemul antioxidativ al organismului. Procesele antioxidative joacă un rol important împotriva deteriorării celulare, putând încetini îmbătrânirea. Programul poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Detoxifiere, Circulaţie, Bioritm și Meridian.
HORMONI
Vibraţiile programului au fost concepute pentru a sprijini funcţionarea sistemului hormonal. Programul poate fi combinat eficient cu programele Întinerire și Menstruaţie.
DURERE
Pentru un efect benefic complet, programul poate fi combinat eficient cu
alte programe, cum ar fi Relaxare, Nervi, Menstruaţie, Bioritm și Meridian.
Poate fi combinat și cu programe pentru sprijinul digestiei și detoxifierii organismului, de exemplu Detoxifiere, Digestie, Ficat/Pancreas și Urinar.
RELAXARE
Vă recomandăm să aplicaţi programul în caz de stres, situaţie des întâlnită în societatea modernă în care trăim. În mod ideal, trebuie aplicat seara, înainte de a merge la culcare. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Circulaţie și Bioritm.
NERVI
Acest program este conceput să sprijine funcţionarea sistemului nervos. Poate fi combinat eficient cu programul Relaxare.
DETOXIFIERE
Indiferent cât de multă grijă am avea, în corpul nostru tot se acumulează substanţe toxice, într-o cantitate mai mare sau mai mică. Acest program are mai multe subprograme, concepute special pentru organele noastre de detoxifiere (ficat, rinichi, splină, pancreas și intestine). Poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi Respirator, Digestie, Ficat/Pancreas și Urinar.
SLĂBIRE
Singurul mod de a elimina grăsimea corporală este ca ţesutul adipos să se reducă și ficatul să transforme acest depozit de grăsime în lipoproteine. După ce a fost transformat în lipoproteine, celulele îl pot transforma
în energie sau îl pot excreta ca substanţă reziduală. Programul este conceput să sprijine acest proces.
VEDERE
Acest program se recomandă în special celor care lucrează mult la computer, se uită la televizor perioade îndelungate sau poartă ochelari. În completarea acestuia puteţi folosi programul Întinerire.
CIRCULAŢIE
Sistemul cardiovascular joacă un rol deosebit de important în organism, eliminând dioxidul de carbon din celule și mobilizând sistemul nostru imunitar. Volumul de activitate celulară dictează o comunicare electromagnetică intensă în cadrul sistemului cardiovascular, acesta fiind unul dintre aspectele principale de care am ţinut cont când am creat programul. Poate fi combinat cu programele Relaxare, Nervi, Întinerire, Hormoni, Bioritm și Meridian, precum și cu cele pentru digestie și detoxifiere, cum ar fi Detoxifiere, Digestie, Ficat/Pancreas și Urinar.
RESPIRATOR
Acest program este „calibrat” pe respiraţie, motiv pentru care îl recomandăm tuturor celor care depun efort fizic, fumătorilor, persoanelor
care locuiesc în zonele poluate și muncitorilor. Poate fi folosit în paralel cu programul Întinerire, cu rezultate excelente.
FICAT/PANCREAS
Pancreasul produce enzime digestive și ajută celulele să utilizeze glucoza, prin intermediul unui hormon numit insulină. Ficatul este unul dintre organele cele mai importante pentru metabolism, având un rol esenţial pentru o digestie adecvată. Poate fi combinat excelent cu programele Digestie sau Detoxifiere.
URINAR
Rinichii joacă un rol multiplu în organism, contribuind, printre altele, la controlul funcţionării sistemului hormonal, metabolismului apei și sării, precum și ţesutului osos. Acest program ajută la funcţionarea adecvată a rinichilor și a tractului urinar. Poate fi combinat cu programul Detoxifiere pentru rezultate excelente. Vă recomandăm să îl folosiţi dimineaţa devreme sau după masa târziu, deoarece în aceste perioade rinichii funcţionează la capacitate maximă.
DIGESTIE
Unul dintre elementele principale ale unei nutriţii adecvate sunt alimentele de calitate, dar la fel de importantă este și capacitatea organismului de a absorbi nutrienţii din alimentele consumate. Acesta a fost aspectul cel mai important de care am ţinut cont la conceperea programului. Se poate combina eficient cu alte programe pentru tractul gastrointestinal, cum ar fi Ficat/Pancreas sau Detoxifiere.
OASE-COLOANĂ
Majoritatea oamenilor sunt de părere că oasele sunt formate dintr-un material static, dar, în realitate, oasele noastre sunt la fel de active ca orice altă parte a corpului. Pentru a-și menţine sănătatea, oasele trebuie să își regenereze celulele, iar aceste celule trebuie să fie capabile să absoarbă minerale structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Programul este special conceput pentru a armoniza aceste procese.
PIELE
Acest program este conceput pentru sprijinirea funcţionării sănătoase a pielii.
POSTANTRENAMENT
Metabolismul are nenumărate sisteme care trebuie să se adapteze solicitărilor unei activităţi fizice intense. Vibraţiile acestui program influenţează aceste procese, care contribuie la activitatea de recuperare și refacere de după antrenament. Poate fi combinat cu programul Întinerire.
MERIDIAN
Conform principiilor medicinei chinezești tradiţionale, corpul nostru este traversat de o serie de canale invizibile, numite meridiane. Meridianele au un rol important în comunicarea și coordonarea părţilor și organelor din corpul nostru, a fluxului sanguin și energetic. Programul Meridian stimulează și armonizează în același timp toate meridianele, pentru a sprijini un metabolism și o armonie optime și a menţine senzaţia de bine. Poate fi excelent combinat cu programul Bioritm.
MENSTRUAŢIE
Conform unor anume convingeri spirituale, există o relaţie evidentă între
fazele lunii și ciclul de 28 de zile al femeii, care determină în mod fundamental „natura” feminină. Vibraţiile acestui program au fost „calibrate” pe ciclul menstrual. Programele Hormoni, Piele, Detoxifiere și Bioritm pot fi recomandate în completare.
PROSTATĂ
Acest program se recomandă bărbaţilor, în special celor de vârstă mijlocie și de vârsta a treia. Poate fi combinat cu programele Urinar, Bioritm și Întinerire.
METEOROPATIE
Acest program sprijină rezistenţa organismului la fenomenele meteorologice. Se poate combina cu programele Durere, Circulaţie și Bioritm.Unele persoane reacţionează mai puternic la modificările frontului atmosferic, fenomenele meteorologice putând determina, la acestea, 10 apariţia unor serii de afecţiuni.
LIMFATIC
Sistemul limfatic este o parte foarte importantă a sistemului nostru imunitar. Celulele sale sunt prezente pretutindeni în organism, unde pot veni în contact cu substanţe străine. Vibraţiile acestui program sprijină sistemul limfatic. Programele Imunitar, Circulaţie și Detoxifiere pot fi recomandate în completare.
BIORITM
Nu există nicio persoană cu capacităţi fizice, emoţionale și intelectuale neschimbate: acestea sunt expuse unor modificări permanente, numite ritm biologic. Programul a fost conceput să sprijine exact aceste procese. Poate fi combinat cu programele Nervi, Relaxare, Meridian și Circulaţie.
REÎNCĂRCARE MENTALĂ
Acest program este recomandat tuturor celor care sunt expuși unui stres intens și/sau prelungit, precum și în situaţiile în care aveţi nevoie de o concentrare mentală sporită (de exemplu în perioada examenelor). Se recomandă a fi folosit în paralel cu programele Nervi, Relaxare, Circulaţie și Bioritm.

Daca aveţi implantat un pacemaker sau alte dispozitive electronice, trebuie să consultaţi medicul înainte de utilizare. Semnalele nu pot fi simţite, dar stimulează eficient rezonanţa la nivel celular atâta timp cât subiectul se află în raza de acţiune a aparatului (1,5 m). Dispozitivul poate fi conectat și la un amplificator care mărește moderat puterea și raza de acţiune a semnalului electromagnetic.

BIOHARMONEX, Calivita, Bioharmonex 3 ultima generatie

Comanda  AICI