Întăreşte-ţi sistemul osos cu Calcium Magnesium PLUS!

Tu ştii care este „boala silenţioasă” de care suferă tot mai multe femei?


Osteoporoza este afecţiunea care demineralizează treptat oasele, astfel scheletul devine din ce în ce mai slab, apărând riscul fracturilor osoase.

Întăreşte-ţi sistemul osos cu  Calcium Magnesium PLUS!

Sărurile minerale, ca și vitaminele, nu prezintă valoare energetică în sine, însă fără ele viața, implicit energia de care avem nevoie, nu este posibilă. Fără existența mineralelor, vitaminele nu-și pot îndeplini rolul specific. Este necesar să menționăm că organismul nostru poate sintetiza câteva vitamine, dar nu poate fabrica nici măcar un singur mineral. Printre cele mai importante săruri minerale se numără: calciul, fierul, fosforul, iodul, magneziul, seleniul și zincul.

Calciul şi magneziul sunt minerale indispensabile organismului, necesare păstrării sănătăţii oaselor şi a danturii, funcţionării optime a aparatului cardiovascular, a sistemului nervos şi a musculaturii. Vitamina D este necesară pentru efectuarea transportului calciului prin mucoasa intestinală, pentru o absorbție normală a acestuia. Vitamina K2 oferă protecţie multiplă: conduce calciul din artere în oase, astfel încât nu se depozitează pe pereţii vaselor de sânge, reducând pericolul blocajelor.
Calcium Magnesium Plus este un produs care sprijină menținerea sănătății sistemului osos, funcția musculară normală și sănătatea sistemului nervos. Conține calciu și magneziu, pe care le-am suplimentat acum cu vitaminele D3 și K2, pentru a asigura o și mai bună absorbție a calciului.

Dacă doriți să vă dezvoltați și să vă mențineți o masă osoasă adecvată și să preveniți sau să încetiniți osteoporoza, Calcium Magnesium Plus vă poate ajuta!
Pentru cine recomandăm?Deficienţele
După fracturi, pentru sprijinirea regenerării osoase.
Gravidelor, pentru dezvoltarea osoasă normală a fătului și pentru menținerea sănătății dentare.
Tinerilor, pentru dezvoltarea unui sistem osos sănătos.
Adulților, pentru menținerea sănătății osoase și prevenirea osteoporozei.
Vârstnicilor, pentru încetinirea degradării osoase.
Celor care nu consumă produse lactate sau care consumă regulat cafea și băuturi carbogazoase cu acid fosforic.


Printre simptomele deficienței de calciu se numără: crampe musculare, dureri musculare, unghii casante, apariția cariilor, fracturi frecvente sau probleme digestive. În cazuri serioase, reducerea lentă, dar intensă a nivelului de calciu din organism poate conduce la instalarea osteoporozei.
Comanda AICI