CaliVita


Calivita,produse naturiste pentru sanatatea ta!

CaliVita® International produce şi comercializează suplimente alimentare de
înaltă calitate, concepute ştiinţific, care ajută la contracararea influenţelor negative ale mediului şi la menţinerea sănătăţii. Gama de aproximativ o sută de produse CaliVita® International a fost concepută pe baza celor mai noi cercetări nutriţioniste şi medicale. Dar, pe lângă ultimele descoperiri în domeniul nutriţiei, CaliVita® International face apel şi la ingredientele şi experienţa medicinei tradiţionale populare, care a fost transmisă din generaţie în generaţie, timp de sute de ani.

  Această fuziune a ştiinţei cu tradiţia conferă unicitate liniei de produse CaliVita® International.
Printre ingredientele active utilizate de Companie la fabricarea produselor se
numără vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanţi, aminoacizi, plante medicinale şi multe alte substanţe care fortifică sistemul imunitar al organismului şi ajută la menţinerea sănătăţii.
Produsele sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, în laboratoare acreditate de Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor (FDA) din S.U.A. CaliVita® International oferă garanţie 100% pentru calitatea produselor sale.

Produsele prezinta urmatoarele caracteristici deosebite:

- Nu sunt medicamente.

- Nu au efecte secundare.

- Sunt obtinute din surse 100% naturale.

- Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, strict monitorizate, controlate si protejate.

- Nu contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici.

- Nu creeaza dependenta.

- Se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.

- Au structura lamelara (sfera in sfera), astfel incat dupa ce au fost inghitite se dizolva retard, de regula pe parcursul a 10-18 ore, aceasta durata asigurand asimilarea corespunzatoare de catre organism.

- Au structura chelatizata, in sensul ca mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi, fapt ce face ca absorbtia intestinala sa fie optima.


- Produsele sunt intrate legal la noi in tara. Toate au avizul:  Organelor abilitate din Romania (inclusiv avizul Ministerului Sanatatii).

- Produsele pentru sportivi au avizul Institutului National de cercetare pentru sportivi, laboratorul de control dopping.

- Toate produsele detin avizul Food and Drug Administration din S.U.A. (sau F.D.A. - http://www.fda.gov) - cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un certificat favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile si testari amanuntite derulate pe parcursul unei perioade cuprinse intre 10 si 12 ani.

Promotii membrii CaliVita

Cum poti sa beneficiezi de aceste promotii?
  1. Daca esti deja membru CaliVita, inseamna ca ai un cod de membru cu care poti sa:
  • intri pe contul tau de pe site-ul CALIVITA si faci comanda produselor dorite.
  1. Daca inca nu esti membru CaliVita International, te poti pre-inregistra gratuit de la acest link  http://calivita.ro/registration/0407775484
Vei primi pe adresa de email cu care te-ai inregistrat un cod de membru in baza caruia te poti autetifica pe site-ul calivita  Activarea statutului de membru se va face odata cu prima comanda de produse in valoare de minim 100 de lei. Nu exista taxe de inregistrare sau de prelucrare.
In plus, la prima ta comanda, livrarea produselor se face gratuit, iar pe langa produse vei primi Catalogul de produse  CaliVita si alte material informative.  


În momentul în care devii membru CaliVita, beneficiezi automat de o reducere de 25%, mai exact poţi cumpăra orice produs din gama noastră de suplimente alimentare şi produse pentru menţinerea sănătăţii la preţ de reţea. Toate acestea fără taxă de înscriere sau cumpărături lunare minime.
Consumatorii produselor CaliVita primesc informaţii utile despre un mod de viaţă sănătos şi despre efectele benefice ale substanţelor active, pentru a putea face cât mai mult pentru sănătatea lor şi a familiilor lor. 

Dacă îţi doreşti mai mult decât să consumi produsele, revinde-le prietenilor tăi şi bucură-te de un venit suplimentar şi de multe alte reduceri şi beneficii ce reprezintă avantajele distribuitorilor:
  • Poţi aplica un adaos de 33% la fiecare produs vândut (de ex., pentru cumpărături în valoare de 115 euro sau circa 1.000 PB, aceasta reprezintă 38 euro).
  • Poţi avea dreptul la un bonus sau la o reducere de 4-21% din valoarea netă a cumpărăturilor tale, fără TVA, în funcţie de valoarea cumulată a cumpărăturilor tale lunare (pentru cumpărături în valoare de 115 euro, aceasta înseamnă cel puţin 3,5 euro).
  • Poţi primi cadouri valoroase în funcţie de promoţiile valabile la un moment dat.
  • Poţi avea dreptul la expediere gratuită în cazul în care cumpărăturile tale depăşesc o anumită valoare.
 Te poti pre-inregistra gratuit de la acest link http://calivita.ro/registration/0407775484

De ce vitamine are nevoie organismul tău?

Tu eşti atent la semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul?
 Eşti conştient care este mesajul fiecărui semnal pe care îl primeşti?
Dacă înţelegi ce îţi spune corpul tău, poţi fi mai energic, mai sănătos
Merită să încerci, nu-i aşa?

INCEPETI TESTUL  AICI